Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 237

Diskuze

Takže, pokud to správně chápu, tak zjednodušeně: při nákupu z Ali do 150 eur...

Takže, pokud to správně chápu, tak zjednodušeně: při nákupu z Ali do 150 eur bych nikdy neměla doplácet DPH, protože Ali je v režimu...

Dobrý den, Kde v aplikaci zadám vyber evropské sklady? Deku…

Dobrý den, Kde v aplikaci zadám vyber evropské sklady? Dekuji

Nemá někdo informace jak to bude do budoucna s ecepem a zadávání zásilek? Přijde…

Nemá někdo informace jak to bude do budoucna s ecepem a zadávání zásilek? Přijde mi je, že je to jen tahání z lidí osobní...

Jedna placená doprava Cainiano Super Economy Global s dodatkem kombinovaná dopra…

Jedna placená doprava Cainiano Super Economy Global s dodatkem kombinovaná doprava a jedna stejná neplacená obě s čislem czxxxxxxx, byly změněny na sledovací číslo...

Prosím ještě o radu. Pošta mi u zásilky UUxxxxxxxxxCN napočítala DPH (už jednou …

Prosím ještě o radu. Pošta mi u zásilky UUxxxxxxxxxCN napočítala DPH (už jednou zaplacené). Vidím to v appce pošty. Teď, když jsem zjistila IOSS...

Pokud je tu ještě někdo, kdo nezná IOSS Aliexpressu (jako já ještě před pár...

Pokud je tu ještě někdo, kdo nezná IOSS Aliexpressu (jako já ještě před pár minutami), tak tady je 😄

Dobrý den všem, mohu požádat o zkušenosti nebo rady ohledně sporu na Alíku? Vždy…

Dobrý den všem, mohu požádat o zkušenosti nebo rady ohledně sporu na Alíku? Vždy mi vše vyřešili k mé spokojenosti, avšak nyní po stovkách objednávek...

Nevíte co to znamená? Uz se to nemohlo pekne dlouho

Nevíte co to znamená? Uz se to nemohlo pekne dlouho 🤷🏼‍♀️

Hezky den, podařilo se vám někomu dohledat zásilku, která byla údajně poštou dod…

Hezky den, podařilo se vám někomu dohledat zásilku, která byla údajně poštou dodána, ale bohužel ne me ale nejspíš doručovateli do kapsy? 🤔 Během...

Pokud byla Vaše zásilka zakoupena na internetovém serveru AliExpress a číslo zás…

Pokud byla Vaše zásilka zakoupena na internetovém serveru AliExpress a číslo zásilky končí znakem „F“, pak není podání celního prohlášení vyžadováno. Uvedené zásilky jsou...