Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 238

Diskuze

Nemá prosím někdo aktuálně zkušenost, zda se doplácí za balíčky poslané cestou „…

Nemá prosím někdo aktuálně zkušenost, zda se doplácí za balíčky poslané cestou "AliExpress Saver Shipping" s kódem UHxxxxxxxxxBE? Děkuji

Už má někdo zkušenost s balíčky začínající CZxxxxxxxx, které prošly celním řízen…

Už má někdo zkušenost s balíčky začínající CZxxxxxxxx, které prošly celním řízením v Budapešti (nebo jinde v EU) a pošta nic nechtěla?

Dobrý den, poradil by prosím někdo? Objednala jsem figurky z…

Dobrý den, poradil by prosím někdo? Objednala jsem figurky z tlapkové patroly velikosti cca 9x8x5. A teď bych ráda doobjednala věž, ale nevím, jestli...

Pro ty, kdo chtěli vědět jak dopadla moje reklamace s duplicitní platbou DPH/VAT…

Pro ty, kdo chtěli vědět jak dopadla moje reklamace s duplicitní platbou DPH/VAT u České pošty. Odpověděli mi až na urgenci, po 40 dnech...

Tak mi taky přišel papír do schránky, že mám uloženou zásilku a clo 150...

Tak mi taky přišel papír do schránky, že mám uloženou zásilku a clo 150 Kč. Celkem je tam dokonce 200 kč, nevím, kde je...

Jak se tady nekdo ptal, tak tady je vyber produktu, ktere maji prave Aliexpress...

Jak se tady nekdo ptal, tak tady je vyber produktu, ktere maji prave Aliexpress Standard Shipping. Je to teda hlavne pro ty, co uz...

Zdravím vespolek ,nechal jsem si něco poslat ,naivně jsem si připlatil za doprav…

Zdravím vespolek ,nechal jsem si něco poslat ,naivně jsem si připlatil za dopravu přes UPS že to přijde dřív ,odesláno 1.10 doručeno 12.10 ,dle...

Dobrý den, stalo se to už někomu? Já se s tím setkala poprvé a...

Dobrý den, stalo se to už někomu? Já se s tím setkala poprvé a to objednávám celkem dost. Dnes mi přišel mail z Ali,...

Dobrý večer. Prosím nemáte někdo již nevyužité narozeninové …

Dobrý večer. Prosím nemáte někdo již nevyužité narozeninové třicko pro holcicku s cislem 3? Dekujiiiiii 🍀🙏 bojim se, když objednam, ze už nestihne přijít...

Vyzvedl jsem si zásilku, až doma jsem zjistil, že je na ní napsáno DOPLATEK,...

Vyzvedl jsem si zásilku, až doma jsem zjistil, že je na ní napsáno DOPLATEK, na poště po mně nic nechtěli. Máte s tím nějaký...