Ženy,nenabídne někdo dámské vánoční šaty? Rozměry cca 108 pr…
Ženy,nenabídne někdo dámské vánoční šaty? Rozměry cca 108 prsa,94 pas. Děkuji :)
Prosim jaký je rozdíl mezi dopravou AliExpress Standard Shipping nebo dopravou A…
Prosim jaký je rozdíl mezi dopravou AliExpress Standard Shipping nebo dopravou AliExpress Saver Shipping? Přijde obojí jako zásilka končící F nebo ne?
Prosím, objednával jste někdo silikonové miminko – panenku?
Prosím, objednával jste někdo silikonové miminko - panenku?
hezký den,o kolik vám naskočily ceny za balíček?
hezký den,o kolik vám naskočily ceny za balíček?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak mám pokračovat, jestliže mi nedojela zásilka. …
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak mám pokračovat, jestliže mi nedojela zásilka. Prodejce mi posílá trasu kde se zásilka nachází a údajně se nachází...
Zdravim, stalo se nasledujici poprve (z 200+ zasilek za ty roky) a nejsem schopn…
Zdravim, stalo se nasledujici poprve (z 200+ zasilek za ty roky) a nejsem schopna se dopatrat nikde informace proc. Postacka prinesla standartni balicek. ...
Zdravím,nemá prosím někdo odkaz na tyto šaty?
Zdravím,nemá prosím někdo odkaz na tyto šaty?
Dobrý den, mám dotaz jak zboží dostat co nejdříve a jaké jsou kroky? Jedná...
Dobrý den, mám dotaz jak zboží dostat co nejdříve a jaké jsou kroky? Jedná se o zboží v hodnotě 26 dolarů.. A nikdo mě...
Ahoj, myslíte si že se ještě dočkám, pod tím číslem tu zásilku nemůžu nikde...
Ahoj, myslíte si že se ještě dočkám, pod tím číslem tu zásilku nemůžu nikde dohledat
Tak jsem si chtěla zařídit tuto identitu na poště…,a hovno. Jdu tam s občankou…
Tak jsem si chtěla zařídit tuto identitu na poště...,a hovno. Jdu tam s občankou, s pasem ještě jim to ukážu na mobilu co přesně...