Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 501

Diskuze

Dobrý den, máte někdo zkušenost s objenáním dámských bot, zn…

Dobrý den, máte někdo zkušenost s objenáním dámských bot, značka UGG-zimní, popřípadě jak odpovídají velikostně a jak vypadají.

Holky kam vám dávají balíčky když bydlíte v paneláku a máte …

Holky kam vám dávají balíčky když bydlíte v paneláku a máte pidi schránky🤔

Prosím, poradí někdo co s tím, když vraceji prodejci. Nám to…

Prosím, poradí někdo co s tím, když vraceji prodejci. Nám to za cca 750kc Dekuji

Dobrý den. Moc prosím – máte dobrou zkušenost s gellaky? Pok…

Dobrý den. Moc prosím - máte dobrou zkušenost s gellaky? Pokud ano, doporučíte? Díky ☺️

Zdravím, neobjednávala jste některá obroučky na dioptrické b…

Zdravím, neobjednávala jste některá obroučky na dioptrické brýle? Pro malé děti cca 3r???

Dobrý den jdu si taktéž pro radu objednávala jsem v říjnu a …

Dobrý den jdu si taktéž pro radu 👌objednávala jsem v říjnu a stále nikde, už delší dobu se mi ukazuje že je odesláno do...

Dobrý den, také si jdu pro radu… 11.11. jsem objednala a u…

Dobrý den, také si jdu pro radu... 11.11. jsem objednala a už více jak měsíc se mi stále zobrazuje jen toto když dam trasování...

Dobrý den, jdu si pro radu. Dcera dostala od kamarádky kabel…

Dobrý den, jdu si pro radu. Dcera dostala od kamarádky kabelku. A za boha ji nedokážeme otevřít. Volala jse mamině té holčičky a ona...

Dnes dorazily cca po měsíci nálepky do pokoje za tu cenu sup…

Dnes dorazily cca po měsíci nálepky do pokoje za tu cenu super 🙂 US $5.98 32%OFF | Cartoon Balloons Stars Clouds Wall...

nemate nektera prosim typ na saty pro 4letou slecnu, ktere b…

nemate nektera prosim typ na saty pro 4letou slecnu, ktere by se hodily na svatbu k temto? hledam a nenachazim petroleove 😪