Dobrý den, dnes jsem si kontrolovala zásilky a jsem v šoku. …
Dobrý den, dnes jsem si kontrolovala zásilky a jsem v šoku. U čtyř mám,že podle sledovacího čísla už nejsou v evidenci pošty a jen...
Holky umíte mi poradit někdo prosím :)? Balíček č: CZ0000010…
Holky umíte mi poradit někdo prosím :)? Balíček č: CZ000001026888 se prý už od 2.11. nachází v ČR ale na poště není tam jsem...
Dobry vecer zienky, ste milosrdne a mavnete rukou nad doruce…
Dobry vecer zienky, ste milosrdne a mavnete rukou nad dorucenou inou barvou tovaru? Mna to celkom nastvalo a predajca navrhuje 1$ refund. Vecicka stala...
Krásný den přeji.Opět pár nových kousku co nám přišlo a ješt…
Krásný den přeji.Opět pár nových kousku co nám přišlo a ještě na co jsme zapomněli z minula 😍
Prosím prosím… Psala jsem obchodníkovi,že zásilka je nedoh…
Prosím prosím... Psala jsem obchodníkovi,že zásilka je nedohledatelna,sledovací sídlo nefunguje. Poslal mi ho znova... Můžete mi zjistit,kde balíček je? 303042552637
Ahoj, mam prosbu. Ma někdo zkušenost s takovou podložkou? Al…
Ahoj, mam prosbu. Ma někdo zkušenost s takovou podložkou? Ale Shanim neco růžového pro holku 180x200 🙏 dekuji za tipy a rady (klidně i...
Prosím prosím, sledovací číslo CZ000001798606, nevíte kdo mi…
Prosím prosím, sledovací číslo CZ000001798606, nevíte kdo mi bude doručovat? Jestli pošta, zásilkovna, atd.? Děkuji
Nemate prosim ulozenej nejakej obchod, ktery by mel vetsi Du…
Nemate prosim ulozenej nejakej obchod, ktery by mel vetsi Duplo sady v EU skladu? Co jsem hledala, tak vse vyprodano. Dedecek si vzpomnel, ze...
Prosím o radu. V září jsme objednávali lego, do dnešního dne…
Prosím o radu. V září jsme objednávali lego, do dnešního dne nepřišlo. Na náš e-mail nám prodejce napsal, že je zásilka ztracena a máme...
3.11 objednáne dneska doma, neskutečná radost Let’s shop t…
3.11 objednáne dneska doma, neskutečná radost Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 22.42 in coupons are here!https://a.aliexpress.com/_m0oqdEd