Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 594

Diskuze

Zdravím, nezkoušel tu někdo tuto leštící sadu na světla ? :)

Zdravím, nezkoušel tu někdo tuto leštící sadu na světla ? :)

V nedeli sem objednavala detem boty a oboje jsem omylem obje…

V nedeli sem objednavala detem boty a oboje jsem omylem objednala i zaplatila 2x. Pak sem vzdy jednu objednavku pozadala o zruseni. Ale do...

Dobrý den nějaký tip na dámské hodinky – klasické s cifernik…

Dobrý den nějaký tip na dámské hodinky - klasické s cifernikem, mohou byt i kamínky? Na Ali jich je mraky, spis kdo co mate...

Poradite prosim? Jeste se mi to nestalo, na ucte mam normaln…

Poradite prosim? Jeste se mi to nestalo, na ucte mam normalne penize strzene a ted to mam platit znovu?

Pro milovnice princezny Sofie. Došla až za tři měsíce,ale mo…

Pro milovnice princezny Sofie. Došla až za tři měsíce,ale moc pěkná. https://m.es.aliexpress.com/item/32629002254.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32629002254&aff_trace_key=1f047eaae0f147f2af5166e0b0110d5b-1597229553524-03318-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=5637amp-oupuuFbF_S8mztNOTZxzBw1597229634274&browser_id=2b4e7a1b2a93498a8676f1192bdd2e2e&is_c=N

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli jste nekdo zaregist…

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli jste nekdo zaregistrovali, ze se levne nakupovani z Ciny posouva az do 30.6.2021? Ted to ctu ve...

Prosim o tip na dobrou celovku pro rybare a plus nejakou pro…

Prosim o tip na dobrou celovku pro rybare a plus nejakou pro dite. Dekuji

Nemá někdo odkaz na ali na očkovací průkaz? Všude je rozměro…

Nemá někdo odkaz na ali na očkovací průkaz? Všude je rozměrově cca 14:9 cm a to je malé ... díky

Zimní cepice minie

Zimní cepice minie ❤️❤️

Dobrý den,mohl by mi někdo poradit , zda je toto OK. Objedna…

Dobrý den,mohl by mi někdo poradit , zda je toto OK. Objednala jsem 4 dalekohledy , přišel mi balík se dvěma. Nemám pay pal a...