Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 609

Diskuze

Dobrý den chtěla jsem se poptat máte někdo zkušenosti s látkami a věcmi na...

Dobrý den chtěla jsem se poptat máte někdo zkušenosti s látkami a věcmi na šití. popřípadě prosím odkazy

Prosim o tipy na drobne hracky a hry pro 6-7lete kluky… C…

Prosim o tipy na drobne hracky a hry pro 6-7lete kluky... 🙂 Co se vam osvedcilo? 🙂

Holky můžu se zeptat, jestli jste někdo neobednaval dětský f…

Holky můžu se zeptat, jestli jste někdo neobednaval dětský foťák? Diky

**INFORMACE k dodávkám z ALIEXPRESS – prosím čtěte** Hodně z…

👌**INFORMACE k dodávkám z ALIEXPRESS - prosím čtěte**👌 Hodně z Vás už asi zaregistrovalo, že se situace konečně ustálila a **prodejci zboží posílají**. Já mám...

FLASH DEAL / AKCE DÁMSKÉ smartwatch hodinky kompatibilní s A…

💲💲💲FLASH DEAL / AKCE💲💲💲 💞DÁMSKÉ smartwatch hodinky kompatibilní s Android a iOS, perfektní recenze!💞 💵Akční cena US $15.99 / cca 370 Kč + doprava ZDARMA Odkaz: 💟...

Tak plesová sezóna muze začít cca 950,- Kč, fakt jsem se bá…

Tak plesová sezóna muze začít 😊 cca 950,- Kč, fakt jsem se bála, že to bude hadr, ale jsou pěkné, jako na fotkách. #Aliexpress...

Dobry den, prosim nemate nekdo funkcni odkaz na ty adidas ce…

Dobry den, prosim nemate nekdo funkcni odkaz na ty adidas cepice a nakrcniky, prosla jsem lupu i stranky skrytemomkids.cz nic nefunguje.dekuji moc

Velká dřevěná 12dílná duha za cca 950 korun. #Aliexpress € …

Velká dřevěná 12dílná duha za cca 950 korun. #Aliexpress € 8,95 44%OFF | Baby Toys 12Pcs Rainbow Blocks Kids Large Creative Rainbow Building...

Ahojte, vím že to sem nepatří ale znate Banggood? Objednáváte tam? Já že mě...

Ahojte, vím že to sem nepatří ale znate Banggood? Objednáváte tam? Já že mě zrovna tam vyskočilo zboží co hledám. Nebo jestli mě poradíte....

Kralicek Bing,25cm CZK 58.93 20%OFF | 13 Styles Bing Bunny …

Kralicek Bing,25cm CZK 58.93 20%OFF | 13 Styles Bing Bunny Plush Toys Doll Bing Sula Flop Elephant Hoppity Voosh Pando Plush Soft Stuffed...