Tak jsem na vánoce holkám koupila lego zámek a vřele doporuč…
Tak jsem na vánoce holkám koupila lego zámek a vřele doporučuji, včera jsem ho poskladala, návod super, nic nechybělo prostě paráda.. pridávám odkaz ...
TIP na nákup / MAMINKY + TATÍNKOVÉ: CK bavlněné čepice v 6ti…
💞TIP na nákup / MAMINKY + TATÍNKOVÉ:💞 CK bavlněné čepice v 6ti barevných variantách za bomba cenu! Rozhodně doporučuji neváhat, odkaz můžou každou chvíli...
TIP na nákup / DOMÁCNOST: Samolepicí světla pro osvětlení ch…
💞TIP na nákup / DOMÁCNOST:💞
Samolepicí světla pro osvětlení chodeb, ložnic, toalet a všude tam, kde nechcete rozsvěcet, nám se třeba hodí do jedné chodby,...
Kupoval někdo svatební šaty na Aliexpressu? Pokud ano můžu poprosit o fotky. Děk…
Kupoval někdo svatební šaty na Aliexpressu? Pokud ano můžu poprosit o fotky. Děkuji
Detsky budik Dobry den, ma nekdo zkusenosti s timto vyrobke…
Detsky budik Dobry den, ma nekdo zkusenosti s timto vyrobkem? Syn po nem moc touzi. Pripadne neprodava nekdo? Dekuji
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s vrácením peněz. Produkt nepřišel i...
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s vrácením peněz. Produkt nepřišel i po prodloužení doby, Ali rozhodl pro vrácení celé částky. Ale...
Zdravím, mám dotaz. Magformers, mate někdo odkaz na kvalitni…
Zdravím, mám dotaz. Magformers, mate někdo odkaz na kvalitni zpracování? Děkuji
Zdravím potřeboval bych, nějaký hodně svítící led pásek Babice do kuchyně na str…
Zdravím potřeboval bych, nějaký hodně svítící led pásek Babice do kuchyně na strop. Děkuji
Kupovali jste někdo velkou dřevěnou barevnou duhu?
Kupovali jste někdo velkou dřevěnou barevnou duhu?https://www.aliexpress.com/item/33050161858.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45c54c4dKvIKjh&fbclid=IwAR0LOSC5Hn9wv9NEOXITUHP260ThbLiVna6jmLRyaGuZ5LdNw2kNhudD_Bo
Mám dotaz k rozšíření / doplňku prohlížeče Chrome – **Aliexpress SuperStar česk…
Mám dotaz k rozšíření / doplňku prohlížeče Chrome -
**Aliexpress SuperStar česky, Historie cen a koruny
... taky se Vám nezobrazuje nic v tom levém...