POZITIVNÍ ZKUŠENOST ! 🙂 8.7.2021 jsem objednávala dvě věci od různých prodejců ( 2€ a 3,8€), zaplatila jsem pouze DPH přímo Aliexpressu a vyčkávala. Dnes mi pošta dovezla jeden balík, ve kterém byly tyto věci. Pošťák říkal, že je v Německu obrovský sklad a že z Číny to jde do Německa a Německo to zabalí jako nový balíček s novou etiketou, hotovo 😁 Zásilky končily číslem F. Tak se nebojte objednávat 😎
Databáze odpovědí Aliexpress
Mě teď došlo 25balicku v jednom 🤣🤣Paráda 😻😊
Také přišel balíček a ticho po pěšině 🎉🎉🎉😂🥳
Tak to je super 🙏👍
Ono by to takto mělo fungovat, když balíček je do 25eur 🤔
Taky jsem včera utrácel 😁 zaplatil.jsem DPH a uvidíme kdy to přijde a jestli s tím budou ještě nějaký tahanice.
musíte si při objednávce vybrat sklad nebo ho dělají automaticky? jak mám vědět že můj prodejce má takový sklad?
Také jsem objednala šaty 400 Kč zaplatila Tax a tady už nic
co tu řešíte? situace je stejná jako před rokem. dokud nebude balíček víc jako 25 evry tak se nic neřeší. Nový zákon byl zrušen protože měl chyby.
To byl čínský sklad nebo EU
To je ale tim ze ten zakon jeste neni v platnosti 🙂 tak proc by melo byt neco jinak. A to ze si aliexpress uctuje DPH, tak to jen proto ze na tom vydelava, protoze ani dph se zatim platit nemusi
Vsak jo. Takhle to proste funguje. Alik odvede DPH a vyresene.
Ja zas mám balené v Praze-kazdy den něco,dnes dva kousky v jednom,včera,předevčírem po jednom
Sklo na honor 8x.. Behem tydne doma z Litvy.. Paráda
Ja si objednaval elektroniku na imobilizery aut. Dph sem zaplatil 1050kc a taky OK. Jen skoda tech penez 😀 za dph. Ackoliv sem to porovnaval s oficialni teoret cestou z ciny, kdyby to chytli a bylo to nepatrne levnejsi…
Aliexpres je zaregistrovaný v Holandsku a má smlouvu s českou poštou.A peníze odvede českému státu.Odpadá tak zastupování českou poštou nebo složité vyřizování na celnici nebo platba poště za vyřízení.
Zatim se žádný DPH neplatí