Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Pro děti a maminky

Dobrý den, Prosím neprodává někdo tyto šaty v krásném stavu…

Dobrý den, Prosím neprodává někdo tyto šaty v krásném stavu? Pouze ČERVENÉ vel 110,120,130 Cenu+foto do komentářů. Děkuji.

Dcerka bude mít v létě první narozeniny. Máte nějaké tipy co…

Dcerka bude mít v létě první narozeniny. Máte nějaké tipy co pořídit? Nějakou výzdobu, balónky a podobně. Jen nechci žádné Minnie, Ledové království a...

TIP na nákup Ještě jeden TIP na luxusní šaty – zavinovací d…

🎀TIP na nákup🎀 Ještě jeden TIP na luxusní šaty - zavinovací dámské šaty multiwrap. Dávám jen fotky z feedbacku, protože stojí za to :-)....

TIP na nákup Dětské šaty s mašlí Ledové království – Anna a…

🎀TIP na nákup🎀 Dětské šaty s mašlí Ledové království - Anna a Elsa - prodejce nabízí několik variant, velikost je 4 roky - 10...

Holky, mate nekdo zkusenost s potahem na sedacku? Moooc deku…

Holky, mate nekdo zkusenost s potahem na sedacku? Moooc dekuji

Dneska prisel Flop a Panda,jeste chybi Hopity,ten je jeste n…

Dneska prisel Flop a Panda,jeste chybi Hopity,ten je jeste na ceste.Odkaz mi nefunguje.

Prosím, nemáte tip na nějakou brusku na nehty i nástavce za …

Prosím, nemáte tip na nějakou brusku na nehty i nástavce za rozumnou cenu? (Dělám nehty jen sobě) Doteď dělám nehty jen s pilníky, ale...

Prosim o tipy na drobne hracky a hry pro 6-7lete kluky… C…

Prosim o tipy na drobne hracky a hry pro 6-7lete kluky... 🙂 Co se vam osvedcilo? 🙂

Holky můžu se zeptat, jestli jste někdo neobednaval dětský f…

Holky můžu se zeptat, jestli jste někdo neobednaval dětský foťák? Diky

**INFORMACE k dodávkám z ALIEXPRESS – prosím čtěte** Hodně z…

👌**INFORMACE k dodávkám z ALIEXPRESS - prosím čtěte**👌 Hodně z Vás už asi zaregistrovalo, že se situace konečně ustálila a **prodejci zboží posílají**. Já mám...