Prosím o radu ,mám v plánu objednat si oblečení v hodnotě 2600 Kč , teď nevím ja…

6
81

Prosím o radu ,mám v plánu objednat si oblečení v hodnotě 2600 Kč , teď nevím jak postupovat ,zda objednat vše najednou , či postupně,co mám zadat za dopravu,a co znamená to Vat. Atd díky

Databáze odpovědí Aliexpress

6 KOMENTÁŘE

1. V tom případě začněte číst a hledat ve skupině je to tu denně 5x a pokud nevíte ani co je VAT tak jste úplně na začátku. 👍

2. Jen tak dal ! Z teto skupiny se stal paskvil, ktery 5x denne neresi nic jineho. Lide pouzivejte lupu a google ! To, co se muzete zeptat googlu (samozrejme anglicky), neptejte se lidi !

3. VAT je
    1) anglický název pro káď
    2) DPH
    3) zkratka pro Velmi Atraktivní Transformer
    4) čínský pokrm z žabích stehýnek

Odpoveď najdete v diskuzích proběhlých každý den…

4. nejlepší fakt asi bude, když si zatím nic objednávat nebudete a vše si podrobně nastudujete. Pokud jste ale kaskadér a hazardér, tak objednejte..! 😊

5. Takhle drahý bych si z Číny asi neobjednal. Možnost reklamace je totiž téměř nulová (i když já jsem měl dvakrát kliku, 4x ne). O peníze většinou nepřijdete, AliExpres kupodivu slyší na to – zboží nepřišlo. Pokud je obchodník co k čemu, postaví se k reklamaci čelem a tobě dá za pravdu; je tam totiž velká konkurence a každý by chtěl 5 hvězdiček. Pokud je to obchodník lemra nebo podvodník, neozve se a Ali Expres zaplacené peníze pošle tobě nazpět. Obchodník totiž dostane zaplaceno, až konfirmuješ doručené zboží.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno