V únoru mi přišly dvoje inteligentní hodinky. 😂 Jedny za 600,- ( mají teda problém s aplikací), já mám asi za 1400,- a úplně bez problémů. Fungují, jak mají. Cla jsem se bála a nic 😉
Na to můžu naprosto přesně odpovědět. Balík přijde úplně normálně někdy v termínu od dneška do 15.7., buď se clem a dph, nebo jen dph, nebo bez jakýchkoliv dalších poplatků
V listopadu jsem byl taky zvědav jak to dopadne, měl jsem tam věc za 800,- a naštěstí to prošlo…. Je taky dobré se domluvit s čínským obchodem, ať na balík napíšou nižší cenu, jsou k tomu vstřícní…
Záleží taky odkuď, jestli z EU nebo z činy. Já kupoval autoradio za 3000 z činy a 1500 jsem doplacel za dph, clo a vyrizení. Pak jsem objednal jeste jedno z Polska a nedoplacel nic.
Podle toho jakou na druhé straně světa dají cenovou na balík
Otázka pro věšteckou kouli.
Včera jsem si dal jahodovou dřeň…. zapil to mlíkem… no a co myslíte… ?!
To záleží i na rozměrech balíčku, jestli to je něco menšího, tak by to mělo přijít v pohodě
Já už nic neobjednavám 😂 od října mi nepřišlo 5 balíčků řeším vrácení peněz.. A za takové peníze už vůbec 😬😁
V lednu jsem objednala věc za 1200, balík pro jistotu vůbec nedosel😀 naštěstí mi poslali peníze zpět bez jakýchkoliv okolků
Ja objednal za 14tisic a bylo bez dph a cla. Hadam ale, ze ti to je uplne jedno, stejne jako nam to tvoje 🤣
Pokud je to elektronika tak to stoupnou
Já objednával mobil za 5000 na Gearbestu a přišlo mi to za měsíc domu DHL bez jakýchkoli poplatků.
Az od kvetna se to meni, ne❓
Tablet za 2000..850 navic =(
Já bral nedávno hodinky za 3 litry a nic mi nepřišlo. Asi těch věcí moc ne zachytí ale možnost je že si tě vyberou. 😀
brala jsem noční vidění částka cca 10tisíc. Do balíku nám napsal číňan dalekohled a prošlo to
Já objednával 2x kameru po 800kč z českého skladu…za 5dní doma.
Ja teda objednavam z sheinu ale princip cla bude asi stejny-objednavka vzdy kolem 4000 kc a nikdy zadne clo 🙂
Já objednala dron po Vánocích za 5000,- a bez cla a DPH 😉
Já z aliexpressu objednavala věci za tisíce jako thermotiskarnu za 2000 a vše bez cla. 😄
Objednala jsem za 2 tis a přišlo bez problémů 🙂
Cajk. Nám hodinky nezadrželi.
Asi je to o tom jak to chytnou a co je psáno na obalu
V únoru mi přišly dvoje inteligentní hodinky. 😂 Jedny za 600,- ( mají teda problém s aplikací), já mám asi za 1400,- a úplně bez problémů. Fungují, jak mají. Cla jsem se bála a nic 😉
Na to můžu naprosto přesně odpovědět. Balík přijde úplně normálně někdy v termínu od dneška do 15.7., buď se clem a dph, nebo jen dph, nebo bez jakýchkoliv dalších poplatků
Já objednával centrální zamykání za 2400,- Číňanovi jsem napsal aby na balik napsal cenu 20$ a prošlo to bez problému
Záleží na tom jak to celník vyhodnotí.A jaký má den.
No mě spíš zajímalo jestli to dojde do toho 1.6 než začne platit dph na vše 🙂
Tak pokud je to od 1.7 tak to musí všechno dorazit, nebo dojde lhůta a vrátí peníze. Zatím objednávám s dodejem do konce června. Červenec už nebrat. 🙂
V listopadu jsem byl taky zvědav jak to dopadne, měl jsem tam věc za 800,- a naštěstí to prošlo…. Je taky dobré se domluvit s čínským obchodem, ať na balík napíšou nižší cenu, jsou k tomu vstřícní…
Záleží co to je. Elektroniku a kovové věci prohlíží i kdyby měl balíček 10cm.
Mně to napočítali už loni v létě a to jsem objednala věc za 600
Však uvidíte no
Záleží taky odkuď, jestli z EU nebo z činy. Já kupoval autoradio za 3000 z činy a 1500 jsem doplacel za dph, clo a vyrizení. Pak jsem objednal jeste jedno z Polska a nedoplacel nic.
Me kolikrat prijde neco a na tom obalu je psany neco jinyho i cena nesouhlasi 😀 ze by kvuli clu ?
Já budu zítra přemlouvat přítelkyní, aby udělala na víkend řízky 😊
Co myslíte, udělá je ?
Clo a DPH se posouvá na červen
Jak těch 1300 souvisí s DPH? Až to v červnu/červenci z mimo EU dorazí, tak tam bude 22% DPH a poplatek cca 200 za proclení, i kdyby to stalo 1kč…
přijde bez cla
Mně nepřišla věc za 620 😀