Tak mě dnes přišel balíček z Ali,cena zboží byla 71,95 Kč( dvě razítkovací barvy na nehty,z toho bylo 11,28Kč poštovné u zboží,objednáno 12.7 a doplacela jsem 200Kč,když jsem zadala vyhledávání balíku,tak proběhlo celní odbavení,nechápu proč,chjo
Pošta vás nevyzvala k doložení údajů o zásilce (mejl, sms, možná to bylo okýnko v tom sledovači)? Oni vám naúčtovali DPH znovu (nejspíš z nějaké obvyklé částky) a za práci bez vaší součinnosti k tomu 150,-. Nevěděli, že je to z Ali a DPH jste již platila. Do konce října jste měla mít tu jejich práci zadarmo (na balíky s již zaplaceným DPH – IOSS). Přečtěte si o tom na ceskyali.cz. Jinak na poště levá ruka neví, co dělá pravá.
Je to tu denně.
Prostě smůla.
Nedávat na výběr nejlevnějsi dopravu.
Dávat aliexpress standart shiping pak by neměl být problém.
jakou jste dala postu?
Takže volit AliExpress Standard Shipping a co AliExpress Saver Shipping?
A to se vyplati
A co se stane když si to od pošty prostě nepřeberu, tudíž nezaplatím.
Pošta vás nevyzvala k doložení údajů o zásilce (mejl, sms, možná to bylo okýnko v tom sledovači)? Oni vám naúčtovali DPH znovu (nejspíš z nějaké obvyklé částky) a za práci bez vaší součinnosti k tomu 150,-. Nevěděli, že je to z Ali a DPH jste již platila. Do konce října jste měla mít tu jejich práci zadarmo (na balíky s již zaplaceným DPH – IOSS). Přečtěte si o tom na ceskyali.cz. Jinak na poště levá ruka neví, co dělá pravá.