Zdravím a prosím o radu :) Na začátku prosince 2020 jsem objednala na Ali obleč…

4
68

Zdravím a prosím o radu 🙂
Na začátku prosince 2020 jsem objednala na Ali oblečky pro psa (máme malýho a perfektně mu od tam sedí). Nikdy nebyl žádný problém, vždycky mi všechno dorazilo, jenomže teďka mi od začátku roku nepřišel jedinej balík od různých prodejců, ochranná lhůta na spor mi vypršela a dohaduji se s prodejcem. Co se divím, tak s ním je řeč. Podle sledování, je balíček od 28.12. v ČR, a on mi odmítal vrátit peníze, že dle toho jejich sledování je balíček doručen – no není. Dneska mi napsal, že mám požádat o oficiální prohlášení od místní pošty, poskytnout je společnosti Aliexpress a že mi teda můžou vrátit peníze. Moc prosím, nevíte, na koho se obrátit? Volala jsem před týdnem na call centrum pošty, kde mi slečna řekla, že mi nemůžou dát žádný potvrzení něčeho, co nemají ve sledování (balíček nebyl doporučenej a na 17.track taky není). Achjo, já jsem už fakt bezradná. Nevíte kam v Brně s tím? Moc, opravdu moc děkuju za rady 🙂

Databáze odpovědí Aliexpress

4 KOMENTÁŘE

1. A zkoušela jste dát to sledovací číslo vyhledat i jiným vyhledávačem zásilek? Napište sem to číslo.

2. Na druhou stranu je divné, že by nepřišel žádný balíček. Zkontrolujte si pro jistotu adresu v Ali. Nemám v Brně problém s nesledovatelnými zasilkami.

3. Mně se párkrát stalo, že jsem se musela chodit ptát na poštu, jestli tam pro mě něco nemají, protože sledování ukazovalo, že je balíček v čr na poště, ale nikdo u mě nebyl a ani jsem neměla papírek ve schránce 🙂

4. Vůbec bych to s nim neřešila, balík nepřišel, kontaktuji podporu a peníze mi vždy vrátili. Nikdy jsem prodejci nepsala

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno