Zdravím, známy objednával batérie z Aliexpresu. Cena bola 2200€ a váha tiež taká väčšia. Objednávali sme to 31.12.2021 no do dnešného dňa nič. V Apríli písali že je balík na ceste a teraz majú zrušený obchod. Balík označený ako doruený ale batérie nemáme. DAju sa prosim vyžiadať späť peniaze alebo komunikovať s niekym, kto by to vedel vyriešit? Potrebujeme buď baterky alebo peniaze naspäť.
Ďakujem za odpoveď
Databáze odpovědí Aliexpress
to si chce hlídat lhůtu teď už bude po lhůtě a horko těžko se bude moct čehokoli domoct
….pokud to je vše pravda, co píšete, pak váš známý je opravdový diletant a neználek. Pokud nezná základní obchod. praktiky a informace, ať vubec neobchoduje….peníze ani zboží už neuvidíte.
Poradit mohu jedině to, že objednávat na Alim zboží za 55 tisíc korun je jaksi …. a …. a …. 🙃
na doruceni maji 85dni…vy pak 15dni na otevreni sporu a vraceni peniz. Jak tak pocitam tak asi smolik
Jinak oznaceny jako doruceny je vzdy po uplynuti te lhuty.
Smůla,má si hlídat lhůtu pro spor ,zboží vám bylo doručeno a lhůta uběhla ,peníze už nezískáte
Nejvíc mě baví lidi, kteří o obchodu na Ali neví ani prd a objednání věc za 50 litrů 😂😂😂😂😂
Že by jsme se tady složili? Ochranou lhutu jste nehlidali? 🤔
viděl jsem hodně ale tohle fakt ještě ne jako si neuhlídat vrácení peněz v ochrané lhůtě, mě se třeba už stalo že sem na konci po vypršení dodavaného zboží které nedorazilo žádal peníze na zpět které vrátily a zboží po 14 dnech prišlo, hold jste mohl mít třeba obojí takhle máte prd a asi kamarádství taky fuč.
Zkus celni urad bude to tam lezet..
Ahoj, osobně jsem si dohledal několik balíčků. Obvolal depa, jestli tam neleží, nalezen jeden. Na centrále pošt byly moje dva. Obešel jsem sousedy a dva jsem takhle našel. Obvolal jsem okolní pošty a jeden balík se našel. A známá na poště mi našla jeden, kdy si ho poštovní doručovatelka na konci směny nechala v autě, druhý den nastoupila na dovolenou a auto vzal někdo jiný v jiném okrsku. Takhle jsem dohledal asi 5-6 ztracených balíků z mých cca 300 objednaných. A asi 10 dalších se mi nedoručilo vůbec. Všechny balíčky ale v ceně okolo pár set Kč.
A nemôže sa stať že to má colný úrad len mu neprišiel papier o colnom jednaní ? Potrebovali by sme len vedieť či sa tie baterie len niekde nezasekli alebo nestoja v nejakom odkladacom mieste. Ten obchod vyzeral byť seriózny a aj mal veľa a dobrých hodnotení, tak preto to kupoval. Len keď už je to možno aj stratené tak hľadáme aspoň možnosti kde by sa mohol nachádzať ten balík 🙏🏻
Tak tohle na 100% zabavil a zničil celní úřad…
Objednavka probehla nejspis na Silvestrovskem vecirku 🥂🍻😹
Otvoriť spor priamo na aliexpres
Ja sem objednával za stejnou částku baterie a v poho. Neplatil jsem ani clo.
tak prve kuknut ci sa da otvorit spor,ked to uz mate po termine obavam sa ,ze bud si prekutrate kurierov v okoli,alebo nemate nic…inak mne tiez uz sa stava,ze mi napise,ze uz je balik finished a mne to doruci 2 tyzdne po finished zasielkovna🤦🏻♀️😃
Denis Bendžela kontaktujte banku. U banky máte až půl roku na reklamaci. Doložíte všechno co máte a oni vám pomůžou. Ale udělejte to co nejdřív. Už na nic nečekejte.
Myslím, že teď už nemáte nárok na nic. Musíte si hlídat datum doručení a když balík nepřijde, otevřít spor a peníze vrátí. Teď po půl roce už asi ne, ale zkusila bych napsat na podporu Ali.
Ďakujem každému za pomoc pri riešení problému 🙏🏻 reklamáciu nám uznali a peniaze nám vrátia aj po pol roku splatnosti 🎉 a ďakujem aj tým, ktorí ma tu vysmievali a hovorili ako sa to nedá a mám smolu, že mi tie peniaze už nevrátia, lebo dá sa všetko 🙌🏻 pekný deň 🙏🏻