Recenze na magnetické držáky na telefon do auta

0
3707

Vlastníte mobilní telefon a jezdíte hodně autem? Tak to se Vám bude tento držák na mobil hodit jako sůl. Vyzkoušeli jsme za Vás tři typy magnetických držáků na mobil z obchodu GearBest. Tento typ držáku na telefon Vám usnadní manipulaci s telefonem během jízdy, příjem telefonních hovorů nebo pohodlné sledování navigace z Vašeho telefonu. Jedná se opravdu o nejpohodlnější způsob uchycení s jakým jsme se kdy setkali.

Pokud na GearBest nakupujete, tak musíte mít i tento doplněk do prohlížeče. Doplněk do prohlížeče nese název GearBest STAR – Cenová historie a kupóny. Během pár kliků si doplněk přidáte do prohlížeče ( Chrome nebo Opera) a ten Vám zobrazí cenovou historii produktů na GearBest. Díky této cenové historii budete vědět kolik stál daný produkt třeba před měsícem nebo zda obsahuje nový kupón. Můžete si jednoduše porovnat cenový rozdíl a rozhodnout se jestli s nákupem ještě počkat nebo využít super ceny už teď.

INSTALUJ DOPLNĚK GEARBEST STAR ZDARMA

 

Magnetické držáky na mobil

Jak už z názvu vyplývá, tak tyto držáky fungují na principu magnetu. Ocelový plíšek vložíte pod obal nebo pod kryt mobilního telefonu nebo ho nalepíte přímo na mobilní telefon. Magnet je zabudovaný v držáku. Mobilní telefon s ocelovým plíškem stačí pouze přiložit k držáku a můžete vyrazit. Nemusíte nic složitě nastavovat nebo fixovat. Na obrázku vidíte, jak to může vypadat. Všechny tři níže popisované držáky na mobil mají velmi podobné vlastnosti. Proto si je zde nejprve obecně popíšeme a následně se podíváme na konkrétní hodnocení jednotlivých držáků.

  • Drží pomocí magnetu – mobilní telefon si uchytíte na držák pomocí magnetu, takže je manipulace velmi jednoduchá a nemusíte nic instalovat na čelní sklo nebo palubní desku.
  • Uchycení na výduch klimatizace – tyto držáky mají speciální formu uchycení, kdy je jedním stiskem připevníte na výduch klimatizace.
  • Silný magnet – díky silnému magnetu a uchycení se sníží přenos vibrací na mobilní telefon.
  • 360° rotační kloub – můžete si nastavit sklon nebo natočení mobilního telefonu dle aktuální situace.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress v aute6

 

1. Držák na mobil značky ROIDMI

Tento držák nám byl ze všech vyzkoušených nejsympatičtější a dnes ho aktivně využíváme i při jízdě autem. Mile nás překvapila kvalita materiálu a pevné uchycení. Můžete opravdu rychle zabrzdit nebo zatočit a mobilní telefon Vám nespadne, jak se nám stávalo u levnějších držáků. Svorka, která drží v klimatizaci je protiskluzová a silikonová, takže nevypadne za jízdy, ani při manipulaci s mobilním telefonem. Použití je možné u všech mobilních telefonů. Tento držák nemá žádný vliv na signál nebo funkčnost Vašeho mobilního telefonu.

 

>> Odkaz na držák ROIDMI << >> Odkaz na držák ROIDMI z Aliexpress <<

 

Holder magnetic drzak na mobil A

 

V balení jsou k dispozici dva ocelové plíšky, tzn. jeden můžete využívat vy a druhý přítelkyně/manželka. Což je velmi praktické. Stačí Vám tedy objednat pouze jeden magnetický držák a využíváte ho oba dva. Níže vidíte reálnou fotografii držáku s magnety a krabičkou. Držák je velký 5.50 x 3.60 x 3.60 cm a objednat si ho můžete ve třech barvách: černá, zlatá nebo stříbrná.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

2. Držák na mobil značky CAFELE

Tento typ je o trochu levnější, než výše uvedený. Držák Cafele disponuje stejnými základními vlastnostmi jako ostatní držáky. Je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, odolné proti oxidaci a korozi. Velikost držáku je 3.90 x 3.90 x 4.50 cm a objednat si ho můžete v černé, modré, červené, zlato růžové nebo stříbrné barvě.

>> Odkaz na držák CAFELE << >> Odkaz na držák CAFELE z Aliexpress <<

 

Holder magnetic drzak na mobil B

 

Narozdíl od prvního držáku má tento kratší svorku, ale je vyrobena z protiskluzového materiálu, takže také plní svoji funkci.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

3. Držák na mobil

Tento držák se za nás dostává až na poslední místo, protože při delší a drsnější jízdě například přes vetší hrboly se vysouvá z ventilátoru. Ale nikdy se nestalo, že by vypadl. Po 1,5 roku se jedna nožička ulomila, pravděpodobně působením tepla a únavou materiálu. Za tu cenu jsme ale i tak byli spokojení.

>> Odkaz na držák << >> Odkaz na držák z Aliexpress <<

 

Holder magnetic drzak na mobil C

 

Velikost držáku je 3.70 x 3.70 x 5.00 cm. Balení obsahuje jeden větší a jeden menší plíšek. V nabídce je ve čtyřech barvách, v modré, zlaté, červené nebo stříbrné.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

Ukázka umístění mobilního telefonu v autě

Jednoduše držák připevněte ve ventilátoru. Pozor, nedá se použít úplně ve všech autech. Na obrázku vidíte, kde je to správné místo a správný typ ventilátoru.

Holder magnetic drzak na mobil GearBest Aliexpress

 

Po upevnění Škoda Octavia to vypadalo takto.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

A potom už jenom přiložíte telefon. Otáčení lopatek ventilátoru je omezeno asi z 15-ti procent.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

Vidíte, že telefon drží „volně“ na magnetu.

 

Drzak na mobil holder GearBest Aliexpress A

 

Formu takového držáku do auta určitě doporučujeme. Celou nabídku magnetických držáků najdete zde:

>> Odkaz na držáky z GearBest << >> Odkaz na držáky z Aliexpress <<

 

V případě dotazů nám napište do komentáře vaše zkušenosti

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno