Jsem nadšená. Obroučky na dioptrické brýle z aliexpressu za lidovou cenu 2,73 USD. Už v nich mám i dioptrická skla, sedí perfektně. Vlastně jsou to první obroučky, které se nemusely nijak upravovat a sedí rovnou od výrobce.
Databáze odpovědí Aliexpress
mám taky objednané už se na ně těším
odkaz? díky
Holky mate odkaz?Ja zadne kovove nemohla najit,děkuji mooc
prosím odkaz
http://www.aliexpress.com/item/Optical-Eyeglasses-Frames-Fashion-Women-Designers-Eyewear-Frame-unisex-Clear-Lens-Glasses-AC-CA-4/32355794024.html?spm=2114.13010608.0.58.O6ggUH
Děkuji
V optice tam dají dioptrické skla bez problému?
jj, paní jsem dopředu řekla, že kdyby tam nešly skla dát, ať to nehrotí a prej nebyl žádný problém.
V optice nebude problém mám brýle Levis teď které jsem si odvezla z činy taky a normálně mi tam vyměnili skla
jo a mám skoro 4 dioptrie na každém oku, jen jsem si musela připlatit za skla aby se tam vlezly, ale to připlácím na všech obroučkách, o popelníky jaksi nestojím
kolko ste dali v optike za skla a výmenu?
Taky by me zajimala cena skel a prace v optice
já se vlezla skla + obruby do 2000 Kč. Skla mě bohužel stojí majlant, protože mi je musí dost zbrušovat, aby se mi vlezly do normálních obrouček.
Jdou dat dioptricka skla jen do kovovych obroucek?
Terezka Vinczeova divej
Leni muzu foto jak vypadaj na sobe moc dekuji
Jana Vrbická
Lenka Machalíková jsou kovove nebo plast. Libily by se mi pro syna
ano pravda,objednala jsem na zkoušku manželovi a super,bez upravování a dioptrická skla bez problémů nasadili.Jsou velmi příjemné na nošení,nikde netlačí,fakt spokojenost a cena se nedá s obroučkami u nás vůbec srovnávat