Edge prohlížeč – Jak si přidat a používat pomůcku AliSuperstar?

0
480

Znáte všechny funkce pomůcky Aliexpress Superstar a chcete je vyžívat ve svém prohlížecí EDGE? V tomto prohlížecí nebyla pomůcka dříve dostupná, ale již je k dispozici a ke stažení zcela zdarma.

 

Pokud  pomůcku zatím neznáte, tak se více informací dozvíte v článku 39. Historie a srovnávač cen na Aliexpress . Pomůcka nabízí třeba převod cen na české koruny, zobrazení historie cen, ověření důvěryhodnosti prodejce, hlídání ochranné lhůty, vyhledávání levnějšího zboží u jiného prodejce podle obrázku, překlad stránek do češtiny, filtrování produktů s dopravou Aliexpress standard shipping a spoustu dalšího. Nyní je možné si tento doplněk přidat také do prohlížečů Chrome, Opera, Mozilla a Edge. A právě na přidání pomůcky do prohlížeče Edge se v tomto dnešním návodu zaměříme.

Instalace v prohlížeči Edge je hotová doslova během několika vteřin. Zde je postup:

1. Otevřete si prohlížeč Edge a klikněte na tento odkaz nebo na logo níže. Otevře se vám Microsoft Edge store.
edge

2. Klikněte na tlačítko Get (Získat)

edge 1 aliexpres superstar

3. Klikněte na Add extension (Přidat doplněk) do prohlížeče. Tím umožníte, aby pomůcka byla do prohlížeče přidaná a mohla správné fungovat.

edge 2 aliexpress superstar

4. Addon byl přidán do prohlížeče a vy si můžete vyzkoušet všechny skvělé funkce doplňku  přímo na stránce Aliexpress.com

Přihlaste se k odběru novinek

Přihlášení k odběru novinek

nebo notifikaci na webu (zvoneček v  právem spodním rohu), ať se o nových informacích hned dozvíte.

Pokud se chcete poradit s ostatními nakupujícími na Aliexpress, tak se přidejte do skupinky na Facebooku ALIEXPRESS – česká poradna, zkušenosti, rady a tipy nebo se zapojte do diskuze na webu alirecenze.cz.

 

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno