Jak vybrat potah na sedačku, židle nebo křesla z Aliexpress – vaše zkušenosti

0
274

Máte doma starší sedačku, děti nebo zvířata? Tak to se Vám bude určitě budou hodit natahovací potahy na sedačku, židle nebo křeslo. Potahy se dají koupit na různé tvary a velikosti sedaček nebo židlí. Najdete je i mnoha barevných kombinacích či vzorech. Potahy jsou velmi praktické, protože je můžete kdykoliv sundat a vyprat. Někdo si dokonce mění potahy jen když chce osvěžit vzhled místnosti.

Novinka: Podívejte na článek o Garantované doručení do 15 dnů od Aliexpress – On-time Guarantee 15-days

Zkušenosti nakupujících 

Potah na sedačku

Paní Lenka si pořídila natahovací potahy z Aliexpress. Potahy objednávala na velkou sedačku do tvaru U. Takže se její potah skládá ze 3 dílů: 2-sedák,3-sedák a 4-sedák. Důvodem pořízení potahu bylo štěňátko. Celý tento komplet vyšel na 1100 Kč.

Odkaz na potah paní Lenky

 

Lenka-potah-na-sedacku-Aliexpress-pred-graf

Sedačka před natažením potahů

Lenka-potah-na-sedacku-Aliexpress-pred

Sedačka po natažení potahů

Lenka-potah-na-sedacku-Aliexpress-po

Potah ve dvou lidech natahovali hodinu, protože museli rozdělávat sedačku a pak zase složit. U menších sedaček nebo židlí toto řešit nemusíte. Zvládnete to za pár minut.

Paní Alena zvolila veselejší vzor s květinami.

Alena-potah-na-sedacku-Aliexpress-cina

Odkaz na potahy na sedačky

Potahy na židle

Výběr vzorů na sedačky, židle a křesla je opravdu velký a už záleží jen na Vás, který si vyberete. Paní Václava si objednala tyto krásné černobíle potahy. Dodává se v univerzální velikosti, hodí se pro většinu typů židlí.

potah-zidle-Vaclava-aliexpress

Další uživatelka zvolila fialový vzor.

Potahy-na-zidle-Aliexpress

Paní Ivana si objednala béžový vzor s květinami. A sama uvádí: „Jsou luxusní, skvělý materiál, krásně sedí, doporučuji!“

Potahy-na-zidle-Ivana-Aliexpress-2

Odkaz na potahy na židle

Potah na křeslo

Novým potahem můžete oživit také své oblíbené křeslo jako to udělala paní Barbora.

Odkaz na potahy na křesla

 

Barbora-potah-na-kreslo-Aliexpress-1

TIP pro bezstarostné nakupování na Aliexpress: Přidejte si do prohlížeče doplněk Aliexpress Superstar! Pomůže Vám s výběrem správné dopravy, ať nemusíte nic řešit s Českou poštou nebo vyplňováním celního prohlášení. Jak si doplněk nainstalovat a filtrovat dopravu najdete v návodu 60. Jak vyfiltrovat produkty s dopravou Aliexpress Standard nebo Saver shipping na Aliexpress. Nakupování na Aliexpress je pořád výhodné, stačí se jen řídit našimi radami. Aliexpress Superstar je zdarma a nabízí spoustu dalších funkcí, které při nakupování oceníte. 

Jaký rozměr potahu vybrat?

Pro jistotu určitě kontaktujte prodejce, který Vám poradí. Například v případě, že máte atypický tvar sedačky nebo křesla. Zašlete mu rozměry a potvrďte si s ním, že bude objednávaný potah sedět na Váš nábytek v pořádku.

Každý prodejce má ve specifikaci produktu uvedené bližší informace o produktu, jako je materiál, velikostní tabulka a způsob, jak správně potah natáhnout. Někteří prodejci tam mají dokonce instruktážní video.

Toto je ukázka potahů na židli, kterou byste měli najít i u jiných prodejců. Správně si přeměřte svůj nábytek.

Potahy-na-zidle-velikost-Aliexpress-2

Potahy-na-zidle-velikost-Aliexpress

Ukázka toho, že jeden potah může sedět na různé tvary a velikosti sedaček.

Potah-na-sedacku-velikost-aliexpress-ruzne

Až si vybere prodejce a vzor, tak se podívejte, jak prodejce měří velikost sedačky a potvrďte si s ním výběr produktu.

Potah-na-sedacku-velikost-aliexpress Materiály jsou elastické a opravdu sedí na většinu nábytku. Teď už si stačí jen vybrat vzor.

Určitě si nainstalujte doplněk do prohlížeče Aliexpress Superstar, který Vám usnadní nakupování na Aliexpress. Více si můžete přečíst v článku 39. Historie a srovnávač cen na Aliexpress.

Při nakupování na Aliexpress nezapomínejte na zásady pro správný výběr prodejců.  Své zkušenosti nebo otázky můžete psát také do komentáře pod článek. Věděli jste, že je zde pro Vás připravená diskuze a recenze zboží na www.AliRecenze.cz? Můžete se zeptat na cokoliv, co se týká nakupování věcí v Číně nebo napsat vlastní recenzi na zboží z Aliexpress.

A jestli Vám nesedla velikost objednaného oblečení nebo jste si jen objednali větší balení doplňků do domu, tak je prodejte v Aliexpress BAZARU na stránce www.AliManiacky.cz.

Vaše zkušenosti s nákupem potahů na nabytek
Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno