Proč nemůžu udělat objednávku na Aliexpress?

0
69
S čím vám můžeme pomoct?
  • Chybová zpráva: Z důvodu ochrany zabezpečení vašeho účtu nelze váš požadavek v tuto chvíli vyřídit. (To protect the security of your account, your request can’t be protected at this time.)

Řešení: Objednávku nebylo možné z bezpečnostních důvodů vyřídit. Zkuste to znovu bez použití kupónu nebo zkuste koupit podobnou položku z jiného obchodu.

  • Chybová zpráva: Platnost některých slev vypršela. Před zadáním objednávky aktualizujte stránku. (Some discounts have expired. Refresh the page to update before placing your order.)

Řešení: Slevy jsou založeny na pravidle kdo dřív přijde, ten dřív bere. Některé slevy v této objednávce jsou vyprodané nebo vypršely. Obnovte stránku pokladny a zkuste to znovu nebo nakupte podobnou položku z jiného obchodu.

  • Chybová zpráva: Některé slevy dosáhly limitu využití. (Some discounts have reached their usage limit.)

Řešení: Slevy jsou založeny na pravidle kdo dřív přijde, ten dřív bere. Některé slevy v této objednávce nejsou již k dispozici. Obnovte stránku pokladny a zkuste to znovu nebo nakupte podobnou položku u jiného prodejce.

  • Chybová zpráva: Chcete-li zadat tuto objednávku, přejděte na toto https://isas-g.aliexpress.com/kyc/index.html#/login a ověřte svůj účet. (To place this order, please go to this https://isas-g.aliexpress.com/kyc/index.html#/login and verify your account)

Řešení: Dokončete prosím ověření účtu prostřednictvím odkazu, objednávku můžete zadat normálně 24 hodin po schválení ověření.

  • Chybová zpráva: Účet je na černé listině prodejce, kontaktujte prosím prodejce

Řešení: S lítostí oznamujeme, že produkt nebylo možné zakoupit z důvodu nastavení prodejce. Doporučujeme vám zakoupit podobné produkty v jiném obchodě nebo kontaktovat prodejce a dohodnout se na tom.

  • Chybová zpráva: Stav vašeho účtu není v pořádku, kontaktujte prosím centrum nápovědy. (Your account status is unnormal, please contact help center)

Řešení: Pokud je váš účet deaktivován, nejprve se odhlaste z aktuálního účtu a znovu se přihlaste, abyste účet znovu aktivovali

  • Chybová zpráva: Produkty nelze odeslat do vybrané oblasti

Řešení: Vzhledem k nastavení prodejce nebo produkt není skladem, doporučujeme vám zakoupit podobné produkty z jiného obchodu.

  • aaa
  • Chybové hlášení: Z důvodu logistických problémů není tato služba ve vašem regionu v tuto chvíli dostupná. (Due to logistics issues, this service is unavailable in your region at the moment)

Řešení: Vzhledem k tomu, že se logistická data obnovují postupně, pokud se při objednávce stále setkáváte s chybou, znamená to, že vaše detailní adresa je momentálně nedostupná. U ostatních regionů věnujeme pozornost aktuální logistické situaci a průběžně aktualizujeme.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno