Calvin Klein spodní prádlo pro muže a ženy z Aliexpress

0
4260


Calvin Klein je velmi dobře známá značka po celém světe. Originální produkty Calvin Klein mají velmi dobrou kvalitu. Tato značka má v nabídce podprsenky, kalhotky, tanga, soupravy, boxerky nebo i plavky. Jak už to tak bývá, tak stejně jako ostatní známé značky, tak i tato má své padělatele. Jakmile se dobře prodává originál, tak se bude dobře prodávat i padělek. Na druhou stranu musíme říct, že kalhotky z Aliexpress jsou také kvalitní a za tu cenu je to dobrý obchod. V tomto článku se dozvíte, jak si spodní prádlo Calvin Klein na Aliexpress vyhledat.

Zde se môžete podívat na reálne recenze ze stránek Alirecenze.cz. První recenze a druhá recenze.

 

>> Stránka, kde najdete aktuální odkazy na značkové zboží <<

Jak vyhledat Calvin Klein na Aliexpress

Z našeho článku Značkové zboží z Aliexpress – Tipy, triky, jak ho vyledat už určitě znáte tyto zkratky Caven Cloie, Caini Kaier, Calven Kein, Cailv Kelan, Calven. Pokud napíšete tuto zkratku a k ní produkt, který hledáte, tak by Vám to mělo vyhledat kopie Calvin Klein. Ale né vždy se Vám něco zobrazí, odkazy na takové produkty jsou aktivní krátkou dobu, takže musíte mít štěstí. Další způsob, jak vyhledat spodní prádlo CK je, že do vyhledávacího okna na Aliexpress napíšete brands underwear women or men. Zobrazí se Vám různé značkové spodní prádlo, ale časem už poznáte, které jsou Calvin Klein. Pokud hledáte tanga nebo kalhotky s širokou gumou, tak hledejte podle obrázku níže. I když na gumě nápis nevidíte, tak tam bude. Pro jistotu můžete požádat prodejce o reálnou fotku nebo se sami podívat do feedbacku produktu. 

Calvin Klein underwear brand Aliexpress 2         Calvin Klein underwear brand Aliexpress 2

 

Jaký je rozdíl mezi originálem a fejkem? 

Někdy jsou repliky, tak dobře ušité, že je pro lajka těžké říct, co je originál a co fejk. Pokud, ale budete hledat, tak si určitě rozdílů všimnete. Zkuste se zaměřit na tyto detaily:

  • Když si kupujete originální spodní prádlo CK, tak Vám dorazí v krabičce. Fejk z Aliexpress dostanete zabalený klasicky v sáčku.

 

  • Velikosti se liší, tak jako u ostatního zboží z Číny. Proto si určitě objednejte větší spodní prádlo, než běžně nosíte. Např. běžně nosíte dámské tanga M, tak na Aliexpress si objednejte velikost XL.

 

  • Výrobci používají různé materiály. Záleží na výběru prodejce, ale i materiál z Aliexpress byl příjemný.

 

  • Originální spodní prádlo CK je ušito s jistou precizností a standardy.

 

  • Text „Calvin Klein“ může být napsaný špatně nebo v jiné části kalhotek/boxerek.

 

Calvin Klein underwear brand women Aliexpress 8

Reálné fotky spodního prádla CK

Pro ženy

Pokud hledáte spodní prádlo CK pro ženy, tak do vyhledávacího okna napište brand women underwear. Dávejte pozor na tabulku velikostí a čtěte feedbacky. Jak vidíte, tak tyto CK tanga vypadají opravdu krásně. Tanga mají příjemný bavlněný materiál. Detailnější info najdete ve video recenzi k objednávce CK

Calvin Klein underwear brand women Aliexpress 7

Pro muže

Pro vyhledávání spodního prádla pro muže napište na Aliexpress tento text Underwear Boxers Brand

Calvin Klein underwear brand Aliexpress 2

Hodinky Calvin Klein – Odkaz na Recenzi

Jak vidíte, tak i kopie Calvin Klein spodního prádla může vypadat hezky. Navíc cena za jedny kalhotky je zhruba 50 Kč a účel určitě splní. Když vychytáte akci, tak je můžete koupit i levněji. Doporučujeme také přečíst články Nike – 5 tipů jak poznat, že se jedná o fejk nebo Jak získat slevové kupóny na Aliexpress.

 

A aby pro Vás bylo nakupování na Aliexpress, co nejjednodušší, tak doporučujeme stránky www.AliRecenze.cz. Můžete tam přidávat recenze na zboží zakoupené na Aliexpress. Už teď tam najdete přes 1000 recenzí od ostatních nakupujících. Dále je zde pro Vás připravená rozsáhlá diskuze o Aliexpress. Nemusíte se bát na cokoliv zeptat 🙂 Pokud hledáte ověřené prodávající a produkty, tak ty najdete v sekci produkty na www.CeskyAli.cz. Pro další super tipy a vychytávky o nakupování na Aliexpress se přidejte na FB stránku Aliexpress – Realne fotky & InspirationA jestli Vám nesedla velikost objednaného oblečení nebo jste si jen objednali větší balení doplňků do domu, tak je prodejte v Aliexpress BAZARU na stránce www.AliManiacky.cz.

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno