Nejprodávanější dámské bundy z Aliexpress

0
3655

Venku se začíná ochlazovat, takže je ten nejvyšší čas na objednání zimní bundy. Vybrali jsme pro Vás nejprodávanější a nejoblíbenější dámské bundy z Aliexpress. Ke každé bundě přidáme i reálnou fotku, ať máte představu, co si objednáváte. Podívejte se také na výběr nejlepších prodejců dámských zimních bund na našich stránkách.

Dámské zimní bundy zde

1. Parka s kapucí

Parka je bunda, která prostě nestárne. Zůstane snad v módě už navždy. Proto je jednou z nejoblíbenějších zimních bundiček a zasloužila si také první místo v tomto článku. Tato bunda se hodí do práce, města nebo i do přírody. Jakou barvu si zvolíte už záleží jen na Vás. Na Aliexpress je velký výběr. V nabídce najdete žlutou, námořnicky modrou, khaki, růžovou, světle modrou, červenou a mnoho dalších. V zimě určitě oceníte postranní kapsy na obou stranách. Dokonalost bundy dotváří kapuce s kožíškem a super nášivka na přední straně bundy. Na prvních dvou fotografiích vidíte fotografie, které uvádí prodejce a další jsou reálné fotografie.

Koupit můžete zde

Fotografie prodejce

zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-1       zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-1

Reálné fotografie

Na reálných fotografiích vidíte, že barvy jsou opravdu krásné. Bunda je teplá a moc příjemná, protože z vnitřní strany je hebký hřejivý materiál. Jak materiál vypadá ze vnitřní strany, vidíte na poslední fotografii. Ale jakou si objednat velikost? Pokud si nejste jistí, tak kontaktujte prodejce ve zprávě. Doporučujeme objednat větší velikost, než běžně nosíte, abyste neměla krátké rukávy.

zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-2aaaa   zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-2aaaaa

 zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-2aaaa  zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-2aaaa

2. Dámská bunda s pletenými doplňky a kapucí

Tato roztomilá bunda s kapucí a pletenými doplňky se hodí na teplejší zimní dny. Objednat si můžete veselé barvy, a to žlutou, světle modrou nebo červenou. Pokud máte raději tmavé barvy, tak si objednejte černou nebo tmavě modrou. Prodejce nabízí velikosti od S do XXXL, ale u této bundy si určitě objednejte o dvě velikosti větší, než běžně nosíte. Jinak hrozí, že budete mít krátké rukávy nebo bundu nezapnete přes prsa. Tato bunda se hodí na začátek nebo konec zimy.

Koupit můžete zde

Fotografie prodejce

zimni-bunda-damska-aliexpress-parka-8   zimni-bunda-damska-aliexpress-pletena-2

Reálné fotografie

Z reálných fotek je vidět, že bunda nebude nejteplejší. Nelekněte se, pokud Vám dorazí kožešina oddělená od kapuce. Nejedná se o chybu. Kožešina je odepínatelná, takže si ji můžete podle nálady a počasí sundat. Barvy odpovídají fotografiím prodejce.

   zimni-bunda-damska-aliexpress-pletena

zimni-bunda-damska-aliexpress-pletena-22a    zimni-bunda-damska-aliexpress-pletena-22b

Pokračujte ve čtení článku na stránce 2, kde najdete další tipy na zimní bundy

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno