Tablet Teclast T30 z GearBest – recenze

0
2357

Patříte mezi fanoušky elektroniky a hledáte ještě k Vašemu mobilnímu telefonu dalšího parťáka? Našli jsme pro Vás výsoce výkonný tablet značky Teclast, který určitě uspokojí i hráče her. Tablet jsme koupili na e-shopu GearBest.

Tablet Teclast T30

U tohoto tabletu nás zaujalo jakou kvalitní výbavu nabízí vs cena. Teclast T30 má vysoce výkonný procesor Octa s jádrem MTK Helio P70, který má nižší spotřebu energie a delší životnost baterie. Teclast T30 má operační systém Android 9.0 Pie. Systémové rozhraní je pro uživatele velmi snadné a rychle se ovládá. Díky čipu s inteligentní optimalizací AI se zrychlí chod systému, zlepší se spuštění a přepínání mezi aplikacemi. 12nm FinFET proces umožňuje výrazně snížit spotřebu energie, generovat méně tepla a tzv. tablet zchladit.

Design

Tablet Teclast T30 má ultratenký design 8,5 mm, takže se velmi dobře drží. Přesná velikost tabletu je 24.90 x 13.50 x 0.85 cm. Poskytuje čistý a kvalitní zvuk, protože má dutinu třetí generace. Z tohoto tabletu je možné i telefonovat a umožňuje připojení k internetu (4G volání a 5G + 2,4G Dual-band WiFi). V nabídce je v černé barvě.

Tablet teclast T30 china gearbest coupon review

Pokud byste chtěli využít tento tablet jako menší počítač, tak je možné k němu dokoupit klávesnici.

Popis

Tablet Teclast T30 má hliníkové tělo v zadní části a plastové hrany s pevným a pěkným designem. Tablet váží 0.5600 kg, což je kvůli velké baterii 8000mAh, kterou má. Můžete sledovat filmy 1080P online 11 hodin bez nabíjení při výchozím jasu. Má poměrně úzké rámy, na přední straně je 5MP kameru, nabíjecí LED, světelný a přibližovací senzor. Tablet má také dva mikrofony a nahoře dva reproduktory. Na fotografie můžete využít zadní 8MP kameru s bleskem. Ale pokud potřebujete kvalitní fotografie, tak je lepší použít telefon. V horní části je slot pro microSIM + microSD. Teclast má také zvukový konektor.

Díky velké paměti 4 GB RAM + 64 GB ROM si můžete uložit do tabletu spoustu filmů, obrázků, videí nebo hudby. Velká obrazovka 10,1 palců s vysokým rozlišení HD pomáhá chránit vaše oči. Můžete si nastavit jas podle okolního světla. Pokud potřebujete používat tablet na sluníčku, tak si nastavte nejvyšší jas 370nit.

Obsah balení

Balíček byl pečlivě zabalený, tak aby nedošlo k poškození tabletu. V balení najdete nabíječku a tablet. Kryt nebo klávesnici si musíte dokoupit zvlášť.

Cena a kde nakoupit nejlevněji

Na GearBest tento tablet pořídíte za 4772 Kč a pokud použijete kupón, tak ještě levněji. Pro sledování cenové historie doporučujeme doplněk do prohlížeče GearBest Star.

Tablet teclast T30 china gearbest coupon review recenze cena

 

Pokud není uvedeno u produktu jinak, tak u GearBest platí roční záruka na opravy produktů. Pokud s obchodem GearBest začínáte, tak si přečtěte článek Co je to GearBest a jak tam nakupovat. Z vlastní zkušenosti máme s objednávkami z GearBest lepší zkušenosti, než s některými českými e-shopy.

POZOR: Jak neplatit CLO a DPH na GearBest

GearBest nabízí poštovné, u kterého máte záruku, že nebudete platit žádné poplatky, jako CLO a DPH navíc. Když budete zadávat adresu a vybírat druh poštovného, tak určitě vyberte Priority line a EU EXPRESS

eu express gearbest

K přečtení také doporučujeme článek Zdraží levné zboží z Číny od roku 2021?

Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno