Chcete si koupit Netflix za 60 Kč na Aliexpress? Na tohle si dejte pozor!

0
1472

Doba stahování filmů, seriálů a hudby už je asi za námi. Dnes velké množství lidí po celém světě využívá pohodlnější cestu. Velkou nabídku nám totiž poskytuje Netflix, HBO Max, Disney Plus, Spotify, Amazon Prime Video a další. Jedná se ale o placenou službu, a proto lidé hledají cestu, jak se dostat k nabídce těchto platforem za co nejnižší cenu. Většinu z vyjmenovaných poskytovatelů si totiž můžete koupit na Aliexpress. My jsme se zaměřili na populárního poskytovatele filmů a seriálů online Netflix.

Co je to Netflix?

Jedná se o amerického poskytovatele filmů a seriálů online. Společnost byla založena oficiálně v srpnu 1997 podnikateli Marcem Randolphem a Reedem Hastingsem v Kalifornii.
Postupně se vyvíjeli a stali se první mezinárodní streamovací službou svého druhu. Netflix najdete ve 190 zemích na světě. Existují vyjímky jako je Čína, Sýrie a Severní Korea. Na Netflixu je kouzelné to, že nabídka filmů se průběžně mění a je formovaná dle jednotlivých států. V České republice je v nabídce zhruba 5500 filmů a seriálů. Nabídka zajímavých kousků se mění na Netflixu opravdu každý den. Některé tituly přibývají a jiné zase mizí. Dlouhodobě je však k dispozici více a více titulů.

Kolik stojí Netflix v ČR vs Aliexpress?

Netflix si můžete v České republice koupit ve třech různých tarifech. Takže pokud se domluvíte s rodinou nebo přáteli, tak se můžete složit na tarif č. 4 a měsíčně zaplatíte 80 Kč/osobu (319/4=80 Kč). Správně byste měli účet sdílet pouze s členy stejné domácnosti, ale Netflix zatím toto sdílení s přáteli a rodinou přehlíží.

Členství Basic Standard Premium
Rozlišení SD Full HD 4K
Počet zařízení 1 2 4
Cena Netflixu za měsíc 199 Kč 259 Kč 319 Kč

 

Cena na Aliexpress

Na Aliexpress si měsíční předplatné Netflixu můžete koupit za cca 60 Kč/1 účet (obrazovku).

Jak funguje předplatné z Aliexpress?

Vyhledejte si Netflix na Aliexpress např. přes tento odkaz a vyberte si prodejce.

Odkaz na Netflix z Aliexpress
  1. Objednejte si Netflix na požadovanou dobu, v jakém rozlišení ho chcete a na kolika zařízeních – doporučujeme objednávat na 1 měsíc. Může se totiž stát, že prodejce bude zrušený a už se Vám nepodaří získat peníze zpět v případě, že se by Vám účet přestal fungovat.
  2. Prodejce Vám zašle do zprávy email a heslo pro přihlášení do Netflix účtu – někteří prodejci uvádí, že ho zašlou do 10-ti minut. Ale počítejte spíše do jednoho dne.

 

Netflix Aliexpress levne koupit zkusenosti recenze

1 screen 4K – znamená to jedna obrazovka tj. jeden účet pro 1 osobu v rozlišení 4K

5 screen 4K – znamená 5 obrazovek tj. 5 účtů může sledovat Netflix ve stejný čas např. vy, Váš sourozenec, soused, dítě a babička.

1M – znamená 1 měsíc (1 month) atd.

Lifetime use – tj. účet na Netflixu na celý život 🙂

Netflix Aliexpress levne koupit zkusenosti recenze rozliseni

Jak neplatit zbytečně DPH?

Vzhledem k tomu, že Vám prodejce nebude nic fyzicky doručovat, tak se můžete vyhnout platbě DPH. Stačí když si změníte doručovací adresu mimo EU.

TIP pro všechny, co nakupují na Aliexpress: Vyzkoušejte doplněk do prohlížeče Aliexpress Superstar! Tato pomůcka je jedinečná a pomůže vám lépe se orientovat při nákupech na Aliexpress. Díky ní zjistíte třeba historii cen u každého produktu, zjistíte jaké má hodnocení prodejce od kterého si zboží kupujete, vyhledáte si jakýkoliv produkt na Aliexpress dle libovolného obrázku z internetu, stránky Aliexpress si nově můžete strojově přeložit do češtiny, dále se vám veškeré ceny budou zobrazovat přepočtené na české koruny. A hlavně Vám přijde upozornění, že Vám končí ochranná lhůta, takže už nikdy nezapomenete otevřít včas spor a nepřijdete zbytečně o peníze. Za zkoušku nic nedáte. Vše je ZDARMA. Doplněk již používá 30 000 uživatelů. Přidejte si ho do prohlížeče i vy zde.

Zkušenosti nakupujících s Netflixem z Aliexpress

„Úplně v pohodě, koupil sem na měsíc za 60 Kč ultra kvalitu. Dokonce účet fungoval dýl jak ten měsíc.“

„Ano, normálně jsem koupil 1 screen, 1 měsíc, stálo to 58 Kč.“

„Mám, kupuji na doporučení ze skupiny jen na měsíc, první účet fungoval 1,5 měsíce.“

„Za cenu necele 3 €, asi 2x bylo třeba měnit email a heslo (vzdy jsem kontaktovala prodejce) a poslal do zprávy. Před pár dny účet vypnulo (i tak skoro 14 dní jsem sla zdarma) ale ten prodejce už na ali není, takže jsem koupila od jiného. Zatím funguje. Princip je takový, že koupíte, zaplatíte a čekáte zprávu od prodejce ve které (někdy hned někdy do pár hodin) posle email a heslo a také číslo účtu, přes které se máte přihlašovat. Já si klepu klop, klop, klop mně to zatím jde bez problémů, ale jak jsem psala výš, víc než na měsíc si netrufnu.“

„Všechno funguje ok až na to, že nám to také fungovalo vždy zatím jen měsíc a pak už prodejce neexistuje.“

„Já ho vždy kupuji od jednoho prodejce … Nemám žádný problém stále mi jde bez problémů. Za mě nedoporučuji koupit na celý rok. Raději na 3 měsíce, kde je ochranná doba 90 dní.“
„Prodejce pokaždé jiný. Cena cca 60kč. Kupuju na měsíc nebo 20 dnů. A vydrží i 2 měsíce běžet bez problému. Pak kupuju znova.“

Víte proč prodejce po nějaké době zmizí?

Tento prodej Netflix účtů je proti pravidlům Aliexpress. Proto Aliexpress prodejcům zruší obchod. Oni si pak ale vytvoří nový obchod, kde můžete opět nakupovat. Jestli jste někdy zkoušeli objednávat napodobeninu (fake) značkového oblečení, tak je to něco podobného. V jednu chvíli prodejce prodává Nike tenisky a druhý den už neexituje. Zboží je Vám však doručeno.

Můj účet přestal fungovat. Můžu otevřít spor?

Pokud uplynula doba 15 dní od dodání zboží, tak už bohužel nejde otevřít spor. Zkuste kontaktovat prodejce, aby Vám poslal nové přihlašovací údaje.

V případě, že ještě neuplynulo 15 dní, tak nejprve zkuste napsat prodejci a až potom otevřete spor. Nezapomeňte do reklamace přiložit snímek obrazovky s chybou. Aliexpress by Vám měl vrátit peníze ihned, protože se jedná o zboží proti pravidlům Aliexpress.

Ale jak jste se dočetli výše, tak zkušenosti s Netflixem jsou spíše pozitivní. Jestli jste se rozhodli vyzkoušet tento způsob sledování Netflixu, tak se s námi určitě podělte o své zkušenosti v komentáři.

Jeden z Netflix seriálů byl v roce 2021 tak úspěšný, že jsme o něm psali i článek. Můžete si ho přečíst a podívat se na seriál TOP 20 produktů na téma Squid game neboli Hra na Oliheň.

Přihlaste se k odběru novinek

Přihlášení k odběru novinek

nebo notifikaci na webu (zvoneček v  právem spodním rohu), ať se o nových informacích hned dozvíte.

A určitě nezapomeňte vyzkoušet skvělou pomůcku do prohlížeče Aliexpress Superstar! Pokud se chcete poradit s ostatními nakupujícími na Aliexpress, tak se přidejte do skupinky na Facebooku ALIEXPRESS – česká poradna, zkušenosti, rady a tipy.

Zkoušeli jste si koupit předplatné na Netflix z Aliexpress?
34 hlasy / hlasů
Databáze odpovědí Aliexpress

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno